Dragi tovarasi si tovarase,

Ne-am adunat astazi aici in minunata Calcutta, ma scuzati, Kolkata noul nume fonetic, pentru a sarbatori impreuna Ziua Republicii. Mii de tovarasi din orasele provinciei West Bengal se indreapta spre mandra capitala de judet, in autobuze si camioane atat de frumos ornate cu steagurile partidului nostru. Ii asteptam tovarasi aici in parcul Maidan, unde mai mult de 40 de englezi au murit sufocati intr-o camera, ii asteptam cu cantece patriotice in zecile de megafoane instalate special pentru binele poporului. Doar o privire pe mandrele bulevarde ale fostei capitale si se pot observa steagurile partidului intr-un mars frumos de zi de Duminica. Orasul e pregatit de sarbatoare dragi concetateni. Am biruit. 30 de ani de cand partidul nu a pierdut o alegere si doar aici e inceputul. In zi de sarbatoare sau nu, tovarasii pot beneficia de un parc deschis de la 4:30 AM pana la 9:30 AM iar apoi de la 3:30 PM la 7:30 PM, program numai bun sa nu faca careva insolatie sau sa se piarda in drumul spre casa. West Bengalul e al vostru – e rodul muncii voastre si dragostei noastre pentru voi.
Partidul azi a organizat o coada speciala de 500 de metri la intrarea in Victoria Memorial unde participa campionii pe provincie la impins in coada, trecut in fata, la injosit fraierii corecti. Campioni nationali la stat in coada pot fi vazuti astazi asteptand cuminti sa vada praful asezat pe picturile in ulei din muzeu. Arbitrii oficiali – membrii de securitate care or sa aiba grija sa foloseasca fluierul in muzeu de cate ori o sa fie cazul – in cazul deranjarii cozii oficiale. Pentru voi tovarasi am folosit soarele special sa incalzim apa din fantanile muzeului sa fie numai buna pentru o baie atat de necesara unui popor curat. Daca aveti la voi tovarasi haine de spalat, dupa achitarea taxei de 10 rupii se pot folosi fantanile pentru curatarea cu alge atat de eficienta.
Un neam de eroi, uitati-va la noi, stapani pe veci ai Hindustanului, ai prosperitatii. Saracia a fost eradicata, agricultura merge bine, casele sunt reabilitate si turismul e in floare. Un dans de fericire pentru oamenii care dupa o zi minuntata de tras la ricsa dorm fara rasuflare pe trotuarul racoros al frumosului oras.
Sa uram cu totii un bun-venit camioanelor cu flamanzi ce ne aclama si umplu intersectiile. Rosul tovarasi este peste tot. Stindardul prosperitatii – secera si ciocanul – clasei de mijloc – al egalitatii.
Aducem azi pe tabela de duminica problemele rezolvate ale natiei noastre:
1. Excesul de tinut adipos rezolvat la chirurgia estetica pe pretul vietii a doi ricsari.
2. Tenul alb din negru – Michael Jackson este etern – rezolvat cu ultimele creme de albire – 1 an de munca de ricsar/ cutie.
3. Saracia – de mult eradicata dragi tovarasi – aici ne-am adunat pentru a sarbatori.
4. Miile de taximetristi – un taximetrist = 5 ricsari.
5. 5 mii de oameni care trag dupa ei o ricsa – calcul simplu 5 riscari = 1 taximetrist = 1 gr de crema de albit.
6. Urmatoarele alegeri – un candidat unic – Partidul Comunist Popular Indian – o alegere corecta.

Incheiem tabela cu rezultate pozitive – numarul excedentarilor de tesut adipos e in crestere proportional cu cel al muritorilor de foame, de unde rezulta ca medicii esteticieni deschid tot atatea noi cabinete.

Pe lista partidului pentru 2060 cand implineste 100 de ani de guvernare :

1. Un sistem de salubritate pentru “multime” .
2. Locuinte pentru nevoiasi, scuzati tovarasi – “multime”.
3. Sistem de sanatate .
4. Transport public eficient.
4. Un nou cap de partid abia operat estetic – alb – fara tesut adipos.

Tovarasi ultimul lucru care il putem pierde este sufletul din noi. Speranta e moarta de mult, iar obisnuinta ne face sa spunem o rugaciune inainte sa adormim – o rugaciune pentru a supravietui noptii pe trotuar.
Zeii sunt prea milosi sa lase partidul sa va extermine – mergeti la templu si multumiti dragi tovarasi.

Acum sa continuam petrecerea – voi cu cartofi – iara noi cu ciolane.

Traiasca partidul! Traiasca Poporul !

Kolkata, 8-9 Ianuarie 2009

PS: Fotografii noi Click AICI !! 🙂

Advertisements